Post by exatilecem on Feb 17, 2022 23:46:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau brangakmenių nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas. Bet aš nesuprantu, kodėl šiam žaidimui reikia interneto. Manau, būtų geriau ir smagiau, jei jums nereikėtų interneto.
mario
Pabaigus pirmąjį laisvos dalies lygį, įvyko klaida ir aš negalėjau tęsti, net jei norėčiau.
Geras žaidimas, aš šeima žaidžiau šį žaidimą
Man patiko žaisti šį žaidimą, kai man buvo 7 metai, ir šiandien jis vis dar įdomus. Priežastis, kodėl skyriau jam keturias žvaigždutes, yra ta, kad jūs turite mokėti už žaidimą, bet tai gerai, nes tai nemokamas „Nintendo“ žaidimas, bet konsolių žaidimas kainuoja maždaug 50 svarų, bet šis yra nemokamas, todėl akivaizdu, kad tai kainuos (įprasta prasmė ) ar jūs turite skųstis dėl mažos pinigų sumos, kurios jie nori, tai nėra didelė problema, galite žaisti rupūžę ir 10 × remiksą : Redaguoti aš ne Laura Aš esu Oliveris, jos sūnus man 11 metų.
Labai fainas siūlyčiau isirašyti
Puikus žaidimas. Labai įtraukianti. Gera grafika. Trūkumas yra tas, kad jis nepasiekiamas neprisijungus
Super Mario Run მძაფრსიუჟეტიანი ion
Zjbs žaidimai
ATNAUJINIMAS: *** 2/5/19 Ištryniau žaidimą. jis vis paleidžia mane įpusėjus žaidimui, todėl nusprendžiau jį ištrinti.***Tema dažniausiai gera, tik man nepatinka, kad ji užges jums žaidžiant (tai daro ir mano Android telefone, ir mano iPad) ir kai tai vyksta ralio režimu, tai atima rupūžes nuo to, ką uždirbote, o kai tai vyksta remikso režimu, turite pradėti etapą, kuriame buvote visą laiką. Toks šlykštus. Išskyrus tai, jis geras ir sukelia priklausomybę
Nesamonė kad reik mokėti Po 3lvl
Mario žaidimas seniai žaisdžiui vienas iš mėgstamų mano žaidimų
Kodėl Daisy taip sunku gauti ir kodėl ne Rosalina. Turi įdėti Daisy nemokamai, o Rosalina turi įdėti į žaidimą, ji taip pat turi pašokti, jei tu nedaryk to dabar, aš niekada nežaisiu šio žaidimo, o jei tu žaisiu šis žaidimas Daug
Geras žiaurei
Siaubingi ir yra daug geresnių nuotykių žaidimų nei šis ir tas, aš taip pat nekenčiu Nintendo ir Mario. Taip pat turite mokėti už visus 5 pasaulius.
Jis labai paprastas, bet išpildo pagrindinę Mario kūrėjo svajonę: tai gane su vienu mygtuku. Sorta. Man patinka, kad „Mario Run“ leis jums jį išbandyti nemokamai, o tada už vienkartinį mokestį galėsite atrakinti visą žaidimą. Be nikelio ir tamsinimo! Nežaidžiu dažnai, bet man smagu, kai žaidžiu. Tai lengvas žaidimas, kurį galima pasiimti, kai man nuobodu, ir lengva atsikratyti realybės skambučių. Norėčiau, kad daugiau žaidimų atitiktų šią formulę. Mario vieną kartą gavo mano pinigus. Dauguma freemium žaidimų niekada negauna iš manęs nė cento!
Perejai tris mapus ir toliau uz kitus moketi? Tai geriau butu padare zaidima mokoma o lygius nemokamus labai nusivyliau siuo zaidimu bereikalo laukiau jo...
Super Mario Run پرتحرک ktgl
Šeip idomus žaidimas bet gala mokė 10€
nesamone
aš pats todėl jis
Tikejaus daugiau... reikia moket, kad daugiau leveliu galetum zaist ir labai nobuodu
Prieš kurį laiką nusipirkau pilną šio žaidimo versiją. Ką tik iš naujo įdiegiau ir man pasakė, kad jo neįsigijau ir man reikia, jei noriu žaisti visą žaidimą su visais veikėjais. Taigi pabandžiau pirkti dar kartą ir neleido, nes jau turiu... Na ką duoda?
Žaidimas geras, bet gaila, kad perėjus pirma pasaulio tau reikia mokėti už kitus 10 eurų.Dėl to vertinu žaidimo 3 žvaigždutės
Super Mario Run 動作 tvx
Dabar, nors man patinka Mario serija, aš pasakysiu, kad nesu didžiausia šio žaidimo gerbėja. Žaisdamas „Remix 10“ pastebėjau, kad ekranas vėluoja be jokios priežasties, o tai mane daug kartų išmušė. Lygio dizainas taip pat atrodo gana švelnus ir tie patys seni nustatymai, kuriuos matote vėl ir vėl. Apskritai manau, kad tai buvo dar vienas grynųjų pinigų paėmimas iš Nintendo, jau nekalbant apie tai, kad iš tikrųjų reikia MOKĖTI, kad atrakintumėte likusį žaidimą. Bet be to, jis atrodo neblogai grafiškai.
Ar aš Marijo
Na, iš pradžių šis žaidimas yra geras, bet kai bandau jį atidaryti, jis visada sako: "Deja, Super Mario Run sustojo, ar norite jį uždaryti?" Man taip visada atsitinka! Nežinau, kas vyksta su mano telefonu... kai patikrinau saugyklą, jame yra 670 MB!! Kaip 670 MB!!! Tiesą sakant, aš nežinau, kas vyksta, bet man tai nepatinka.
Wtf tai man labiau patinka įprasti žaidimai
Oho, šis žaidimas yra geriausias Nintendo!
Už lygius reikia mokėti!!!!!!!
tai mano mėgstamiausias žaidimas nuo vaikystės.. Man tai tiesiog patinka 😘😘😘😘😘😘😘
Atrodo, kad žaidimas veikia pats. Iš žaidėjo pusės nėra jokios kontrolės.
Labai patinka😘
Šis žaidimas yra tikrai labai geras, toks jausmas, kad telefone žaisčiau naujus super Mario bros u ir wii, o muzika yra tokia pati, išskyrus keletą remiksų, kurie man patinka, o lygiai yra fantastiški, bet jie gana lengvi, yra tik vienas neigiamas dalykas Kodėl „Nintendo“ vertėte mus mokėti 10 svarų sterlingų tik už kelis lygius ir personažus bei šiek tiek rupūžės ralio, turėtumėte uždirbti bent 5 GBP, o ne 10 GBP, bet apskritai žaidimas yra geras 👏👏👏
Aš nusipirkau žaidimą planšetiniame kompiuteryje naudodamas „nintendo“ paskyrą, o dabar žaidžiu telefonu ir nori, kad sumokėčiau 10 USD, kad vėl nusipirkčiau žaidimą
Labai gražus, 10 remiksas yra mano mėgstamiausias, galutinis lygis sunkus, bet aš jį įveikiau, papuošiau karalystę, atrodė labai gražiai, tikiuosi, kad šis žaidimas niekada nesibaigs, kai kurie atnaujinimai padarys jį geresniu, bet smagiu ir sudėtingu, ką tik atsisiunčiau tai gražu, smagu, prisimenu, kad žaidžiau tai prieš metus, man patinka šis žaidimas😄😃
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Santai ork
gerauses gaimas kuris gali susitikti ir zeisti
Gaila, kad likusi žaidimo dalis kainavo 10 €, jei būtų mažiau sunku jį nusipirkti, bet 10 tai tiesiog per daug. Kolkas žaidimas, bet nevertas tų pinigų vien dėl nostalgijos
Nukovei bossą - už kitus mokėk 10e. Pashol nxj
Akivaizdu, kad jie apgaudinėja, siekdami jus prarasti. Turite nusipirkti, kad patektumėte į kitą žaidimo lygį. Gėda 😕 🤮 Kai rengiate konkursą, gaunate visas rožines monetas, renkate kitas monetas ir atliekate šuolius, kuriuos praleidžiate, nors jūsų konkurentas turi 2-3 rožines monetas. Nes tave bando priversti pirkti🤢
Prašau, neturėtumėte pinigų, kad nusipirktumėte „Levelz“, aš nekęsiu jūsų „Nintendo“.
Veikia tik su internetu. Noriu, kad mano žaidimai veiktų 100 % neprisijungus be paskyros. Net kelių žaidėjų žaidimai turėtų veikti be interneto per „Blutooth“ ar „WiFi“, pavyzdžiui, „Nintendo DS“. Praneškite man, kai yra Mario žaidimas, kuris veikia 100% neprisijungus be registracijos.
Suteikčiau šiam žaidimui 5 žvaigždutes, bet kai žaidžiu rupūžių ralį, žaidimas tiesiog išsijungia atsitiktinai, o grįžęs gaunu raštelį, kad išėjote iš rupūžių ralio žaidimo viduryje, todėl praradote keletą rupūžių, nors tai nebuvo mano kaltė dėl žaidimo. sudužo ir man tiesiog nepatinka, kad pusė žaidimo veikėjų yra tik skirtingų spalvų Yoshi
Viskas tikrai gerai bet kad moket uz kitus lygius tik :/
Grafika tikrai gera, bet valdikliai juokingi. Kam kurti Mario žaidimą, kuriame negali grįžti tik į priekį. Jūs neversite jo vaikščioti, tai tiesiog pašokkite. Ir nors tą patį galite gauti nemokamai, tada turite mokėti, kad eitumėte toliau? Labai jaudinausi, bet sužinojau, kad šis žaidimas pasirodys, bet ištryniau jį iškart. Šiek tiek nusivylęs. O kam tau internetas??
Tai geras žaidimas, aš nusipirkau jį už 9,99 USD. Priežastis 2 žvaigždutėms yra ta, kad gavau naują telefoną ir negaliu perkelti savo pirkinio iš seno telefono į šį, o tai ta pati operacinė sistema, Android, paspaudžiau atkūrimo pirkimą ir sako, kad nėra pirkimo, kurį reikia atkurti, Paieškojau google, kaip tai padaryti, ir ten buvo parašyta, kad negaliu atkurti pirkinio iš 2 skirtingų telefonų, koks kvailas triukas ir šiam žaidimui neišleidžiu dar 10 dolerių, jis net nevertas 10. Gal 2,99, bet tikrai neverta 10..
Knack 2 kūdikis
Patiko žaidimas. Kainos keitimas iš nemokamo į žaidimo įsigijimą, kai jau buvau jį atrakinęs. Taip gausite 1 žvaigždutę ir pašalinsite.
Viršūnių viršūnė, pirma išsireklamuoja, kad išanksto užsisakytum žaisti jam dar neišėjus, o kai išleido paaiškėja, kad jis mokamas...
Super Mario Run Akcijske igre fee
Kam padaro nemokama kad norint zaisti moneti reikia